Bloker spil ud fra kategorier

Vis alle | Skjul alle

I dette vindue kan du aktivere eller deaktivere blokering af spil afhængigt af deres indhold. Klassificering af spilindhold (sæt af afkrydsningsfelter) svarer til PEGI- eller ESRB-vurderingerne. Typen af spilklassificering vælges automatisk afhængigt af din placering. Du kan eventuelt vælge typen af spilklassificering manuelt i indstillingerne for komponenten Web-politik håndtering.

Hvis afkrydsningsfeltet ud for kategorien er markeret, blokerer Web-politik håndtering spil, der er inkluderet i denne kategori.

Hvis afkrydsningsfeltet ud for kategorien ikke er markeret, tillader Web-politik håndtering start af spil fra denne kategori.

Start af et spil er tilladt, hvis alle kategorier, der svarer til spilindholdet, er tilladt.